• darkblurbg

 

BRUIDSREPORTAGE      Last Minute !

Gaan jullie trouwen vóór 1 oktober 2020 en nog geen professionele fotograaf geregeld?

Nu een complete reportage met foto's bij de bruid, bruidegom, aanbieden boeket, ceremonie in gemeentehuis/kerkdienst, familiefoto's en fotoshoot met bruidspaar.

SUPERPRIJS  € 375  (maximum 5 uren in omgeving Apeldoorn. Buiten Apeldoorn worden reiskosten berekend) De bestanden worden bewerkt en afgeleverd op usb-stick. Voor meer informatie bel even 06-51204836 of mail naar info@willyvelsfotografie.com  

Tevens is een klein formaat album ook mogelijk: namelijk een Traffic album in het formaat 30/30 cm met 20 bladzijden (10 files) met een nappa kaft met een mogelijkheid uit 7 kleuren voor een totaalprijs ad € 175.

------------------------------------------------------------------------------------------  

AKTIE Sportfotografie

Binnenkort een belangrijke wedstrijd met je team? BV de kampioenswedstijd! Wellicht heb je nog nooit een fraaie aktiefoto van jezelf.

Dan heb je nu de kans! Nu een complete reportage van die belangrijke wedstrijd voor € 65,-- inclusief de bestanden op foto-cd en een teamfoto!

Voor meer informatie, bel 06-51204836 of mail info@willyvelsfotografie.com of vul de kontaktrubriek even in.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VRIJGEZELLENFEESTJE?
Het komt nog vaak voor dat er geen foto's of slechte foto's worden gemaakt van het vrijgezellenfeest.     

DAT IS TOCH JAMMER ??????  

Nu een aanbieding:        Voor € 75,-- bied ik jullie een reportage aan met 1 professionele afdruk 20/30cm en een foto-CD met de bestanden in grote resolutie.

De duur van de reportage is gebaseerd op 1 tot 1,5 uur. Eea zal in overleg gebeuren omdat dat natuurlijk afhankelijk is van de indeling van het vrijgezellenfeestje. 

Heb je vragen, vul dan het kontaktformulier in of bel me even.